65 Antieke Parfumflesjes Zilver

65 Antieke Parfumflesjes Zilver. Al het zilver op chronologische volgorde; Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Gaaf porceleinen parfumflesje met zilveren dop.

Zilveren Parfumflesje Met Stopje En Zilveren Dop

Uitgelicht Zilveren Parfumflesje Met Stopje En Zilveren Dop

Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Pieter's antiek koopt en verkoopt zilver van antiek tot nieuw.

De dop heeft een meander ingravering en de top van het deksel een bloemmotief.

Met nieuw wordt bedoeld tot 20 jaar oud. Gaaf porceleinen parfumflesje met zilveren dop. Antiek boheems kristallen parfumflesje met hollands bewerkt zilveren dop, ca.1880. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. De dop heeft een meander ingravering en de top van het deksel een bloemmotief. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Al het zilver op chronologische volgorde;

Geslepen Parfumflesje Met Zilveren Dop Antieke Parfumflesjes Ameliahoeve

Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera. Pieter's antiek koopt en verkoopt zilver van antiek tot nieuw.

Antieke Parfumflesjes Met Zilveren En Gouden Doppen Online Zilver Nl Zilver Nl

Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923... Antieke parfumflesjes met zilveren dop. Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923.

Antieke Odeurflacon Parfumflesje Met Handgemaakt Bewerkte Catawiki

Antieke parfumflesjes (meer dan 1.000 relevante resultaten) prijs (€) alle prijzen minder dan € 20 € 20 naar € 50 € 50 naar € 100 meer dan € 100. Antieke parfumflesjes (meer dan 1.000 relevante resultaten) prijs (€) alle prijzen minder dan € 20 € 20 naar € 50 € 50 naar € 100 meer dan € 100. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Antiek boheems kristallen parfumflesje met hollands bewerkt zilveren dop, ca.1880. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm... Antiek zilver en parfumflesjes bij la grange antiques.

3 Parfumflesjes 2 Antieke Van Kristal Met Zilveren Dop Catawiki

Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l.. Met nieuw wordt bedoeld tot 20 jaar oud. Antieke parfumfles met zilveren pompsysteem... Blauw glas, kristal en zilver;

Prachtig Zo N Antiek Parfumflesje Antiek Goud En Zilver Facebook

Antieke parfumflesjes met zilveren dop.. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. De zilveren dop is rijkelijk bewerkt. De dop heeft een meander ingravering en de top van het deksel een bloemmotief. Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje.het ruitvormige middenvlak op het flesje is citroengeel en de zijkanten naast de ruitvorm zijn wit kristal.het flesje komt uit engeland.hoogte flesje is 8 cm. Met nieuw wordt bedoeld tot 20 jaar oud. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Blauw glas, kristal en zilver;.. Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje.het ruitvormige middenvlak op het flesje is citroengeel en de zijkanten naast de ruitvorm zijn wit kristal.het flesje komt uit engeland.hoogte flesje is 8 cm.

Klein Zilveren Parfumflesje Met Schroefdopje Bestel Bij Mittens Nl

Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Pieter's antiek koopt en verkoopt zilver van antiek tot nieuw. Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. De zilveren dop is rijkelijk bewerkt. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923.

Forse Antieke Kristallen Odeurflacon Parfumflesje Mer Catawiki

Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera. Antieke parfumflesjes (meer dan 1.000 relevante resultaten) prijs (€) alle prijzen minder dan € 20 € 20 naar € 50 € 50 naar € 100 meer dan € 100. Al het zilver op chronologische volgorde; Pieter's antiek koopt en verkoopt zilver van antiek tot nieuw. Gaaf porceleinen parfumflesje met zilveren dop. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur.

Xi Kc7d4jin M

Met nieuw wordt bedoeld tot 20 jaar oud... Geslepen glas en sterling zilver. Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje.het ruitvormige middenvlak op het flesje is citroengeel en de zijkanten naast de ruitvorm zijn wit kristal.het flesje komt uit engeland.hoogte flesje is 8 cm. Gaaf porceleinen parfumflesje met zilveren dop. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. De dop heeft een meander ingravering en de top van het deksel een bloemmotief. Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera. Antieke parfumflesjes met zilveren dop. Blauw glas, kristal en zilver;.. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm.

Antiek Parfumflesje Met Zilveren Dop Catawiki

Wij zijn ook geïnteresseerd in sloop goud en zilver, inkoop tegen. . Tevens verkopen wij hollands zilverwerk, zoals een servies en groot dienblad van de firma bonebakker (hofjuwelier) en een visschep van stellingwerf, alsmede 18e eeuwse

Antiek Parfumflesje Van Goud En Zilver Antieke Parfumflesjes Parfumflesjes Parfumflesje

Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top. Antieke parfumflesjes (meer dan 1.000 relevante resultaten) prijs (€) alle prijzen minder dan € 20 € 20 naar € 50 € 50 naar € 100 meer dan € 100. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera.

Antiek Parfumflesje Kristal Met Zilver French Silver Catawiki

Met nieuw wordt bedoeld tot 20 jaar oud. Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje.het ruitvormige middenvlak op het flesje is citroengeel en de zijkanten naast de ruitvorm zijn wit kristal.het flesje komt uit engeland.hoogte flesje is 8 cm. Geslepen glas en sterling zilver.

Vind Parfumflesje Zilveren Dop In Antiek Goud En Zilver Op Marktplaats

Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Heeft u hiervan iets aan te bieden, laat het maar weten. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur.. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm.

Parfumflesje Met Stopje En Schitterende Gouden Dop Parfumflesjes Collectie Antiek Zilver

Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje.het ruitvormige middenvlak op het flesje is citroengeel en de zijkanten naast de ruitvorm zijn wit kristal.het flesje komt uit engeland.hoogte flesje is 8 cm.. De dop heeft een meander ingravering en de top van het deksel een bloemmotief. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Antieke parfumfles met zilveren pompsysteem. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Al het zilver op chronologische volgorde; Geslepen glas en sterling zilver. Antieke parfumflesjes met zilveren dop. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l.

Aanbieding Antiek Parfumflesje Met Zilveren Dop Antieke Sieraden Kroone Co

Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923.. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. De dop heeft een meander ingravering en de top van het deksel een bloemmotief. Met nieuw wordt bedoeld tot 20 jaar oud. Heeft u hiervan iets aan te bieden, laat het maar weten. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Bij la grange antiques vind u fraaie antieke parfumflesjes met gouden en zilveren monturen. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur.

15 Ideeen Over Antieke Parfum Flesjes Parfum Parfumflesjes Antiek

Met nieuw wordt bedoeld tot 20 jaar oud... Gaaf porceleinen parfumflesje met zilveren dop. 9 cm hoog in totaal. Heeft u hiervan iets aan te bieden, laat het maar weten. Al het zilver op chronologische volgorde; Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Bij la grange antiques vind u fraaie antieke parfumflesjes met gouden en zilveren monturen. Antieke parfumfles met zilveren pompsysteem. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur.. 9 cm hoog in totaal.

Sieradenenkunst Antiek Parfumflesje Met Zilveren Dop Plaatje Gegraveerd Met Koeien

Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera.. . Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l.

Rond Zilveren Parfumflesje Antieke Parfumflesjes Ameliahoeve

Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera. Heeft u hiervan iets aan te bieden, laat het maar weten. Wij zijn ook geïnteresseerd in sloop goud en zilver, inkoop tegen. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Antiek boheems kristallen parfumflesje met hollands bewerkt zilveren dop, ca.1880. Antieke parfumflesjes met zilveren dop. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Bij la grange antiques vind u fraaie antieke parfumflesjes met gouden en zilveren monturen. Tevens verkopen wij hollands zilverwerk, zoals een servies en groot dienblad van de firma bonebakker (hofjuwelier) en een visschep van stellingwerf, alsmede 18e eeuwse Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l.

2 Antieke Parfumflesjes Kristal Met Zilveren Dop W Hutton Sons Birmingham Ca 1900 Antiekboerderij Het Wagenwiel

Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Blauw glas, kristal en zilver; De zilveren dop is rijkelijk bewerkt. 9 cm hoog in totaal.

Parfumflesjes La Grange Antiques Antiek Zilverwerk Antieke Sieraden

Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923.. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. De dop heeft een meander ingravering en de top van het deksel een bloemmotief. Met nieuw wordt bedoeld tot 20 jaar oud. Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top. 9 cm hoog in totaal. Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje.het ruitvormige middenvlak op het flesje is citroengeel en de zijkanten naast de ruitvorm zijn wit kristal.het flesje komt uit engeland.hoogte flesje is 8 cm. Antiek boheems kristallen parfumflesje met hollands bewerkt zilveren dop, ca.1880. Antieke parfumfles met zilveren pompsysteem... Gaaf porceleinen parfumflesje met zilveren dop.

Antieke Parfumflesjes Met Zilveren En Gouden Doppen Online Zilver Nl Zilver Nl

Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Gaaf porceleinen parfumflesje met zilveren dop.

Zilveren Parfumflesje Met Stopje En Zilveren Dop

Wij zijn ook geïnteresseerd in sloop goud en zilver, inkoop tegen. De dop heeft een meander ingravering en de top van het deksel een bloemmotief. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje.het ruitvormige middenvlak op het flesje is citroengeel en de zijkanten naast de ruitvorm zijn wit kristal.het flesje komt uit engeland.hoogte flesje is 8 cm. Al het zilver op chronologische volgorde;. Tevens verkopen wij hollands zilverwerk, zoals een servies en groot dienblad van de firma bonebakker (hofjuwelier) en een visschep van stellingwerf, alsmede 18e eeuwse

Antiek Zilveren Hanger Parfum Flesje 232 Z Verkocht Goudinkoop Twente

Heeft u hiervan iets aan te bieden, laat het maar weten. Bij la grange antiques vind u fraaie antieke parfumflesjes met gouden en zilveren monturen. De zilveren dop is rijkelijk bewerkt. Antieke parfumfles met zilveren pompsysteem. Gaaf porceleinen parfumflesje met zilveren dop. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Heeft u hiervan iets aan te bieden, laat het maar weten. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Pieter's antiek koopt en verkoopt zilver van antiek tot nieuw. Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top... Antieke parfumfles met zilveren pompsysteem.

Parfumflesjes La Grange Antiques Antiek Zilverwerk Antieke Sieraden

Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Met nieuw wordt bedoeld tot 20 jaar oud.. De zilveren dop is rijkelijk bewerkt.

Mlwxpbub2bjo2m

Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur.. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l.

Antiek Parfumflesje Met Zilveren Dop En Binnenstopje Te Koop Aangeboden Op Tweedehands Net

Geslepen glas en sterling zilver.. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera. Antiek zilver en parfumflesjes bij la grange antiques. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Antieke parfumflesjes (meer dan 1.000 relevante resultaten) prijs (€) alle prijzen minder dan € 20 € 20 naar € 50 € 50 naar € 100 meer dan € 100. Heeft u hiervan iets aan te bieden, laat het maar weten. Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top. Bij la grange antiques vind u fraaie antieke parfumflesjes met gouden en zilveren monturen. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l.

Drie Antieke Kristallen Parfumflesjes Met Zilveren Dop Catawiki

Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. 9 cm hoog in totaal. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Wij zijn ook geïnteresseerd in sloop goud en zilver, inkoop tegen. Blauw glas, kristal en zilver;. Blauw glas, kristal en zilver;

Zilver Smeerling Antiek

Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje.het ruitvormige middenvlak op het flesje is citroengeel en de zijkanten naast de ruitvorm zijn wit kristal.het flesje komt uit engeland.hoogte flesje is 8 cm. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top. Antieke parfumflesjes met zilveren dop. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm... Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top.

Antiek Parfumflesje Kristal Met Zilver Dutch Silver Catawiki

Antieke parfumflesjes (meer dan 1.000 relevante resultaten) prijs (€) alle prijzen minder dan € 20 € 20 naar € 50 € 50 naar € 100 meer dan € 100. Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera. Heeft u hiervan iets aan te bieden, laat het maar weten. Bij la grange antiques vind u fraaie antieke parfumflesjes met gouden en zilveren monturen. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923... Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top.

Grootste Collectie Zilveren Verzamelobjecten

Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur.. Geslepen glas en sterling zilver. Blauw glas, kristal en zilver; Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. 9 cm hoog in totaal. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923.

Zilveren Parfumflesje Met Stopje En Zilveren Dop

Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. De zilveren dop is rijkelijk bewerkt. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Al het zilver op chronologische volgorde; Antieke parfumfles met zilveren pompsysteem. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923.. Al het zilver op chronologische volgorde;

Parfumflesjes La Grange Antiques Antiek Zilverwerk Antieke Sieraden

Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje.het ruitvormige middenvlak op het flesje is citroengeel en de zijkanten naast de ruitvorm zijn wit kristal.het flesje komt uit engeland.hoogte flesje is 8 cm. Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera. De zilveren dop is rijkelijk bewerkt. Pieter's antiek koopt en verkoopt zilver van antiek tot nieuw. Heeft u hiervan iets aan te bieden, laat het maar weten.

Antieke Parfumflesjes

Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur.. Antieke parfumflesjes met zilveren dop... Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur.

Aanbieding Antiek Parfumflesje Met Zilveren Dop Antieke Sieraden Kroone Co

De dop heeft een meander ingravering en de top van het deksel een bloemmotief.. 9 cm hoog in totaal. Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923... Bij la grange antiques vind u fraaie antieke parfumflesjes met gouden en zilveren monturen.

Antieke Parfumflesjes 2 Zilveren Doppen Kristal Antiek Goud En Zilver Marktplaats

Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje.het ruitvormige middenvlak op het flesje is citroengeel en de zijkanten naast de ruitvorm zijn wit kristal.het flesje komt uit engeland.hoogte flesje is 8 cm. De dop heeft een meander ingravering en de top van het deksel een bloemmotief. Blauw glas, kristal en zilver; Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje.het ruitvormige middenvlak op het flesje is citroengeel en de zijkanten naast de ruitvorm zijn wit kristal.het flesje komt uit engeland.hoogte flesje is 8 cm. Met nieuw wordt bedoeld tot 20 jaar oud. Antieke parfumfles met zilveren pompsysteem. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Geslepen glas en sterling zilver. Antiek zilver en parfumflesjes bij la grange antiques. 9 cm hoog in totaal. Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera.. Pieter's antiek koopt en verkoopt zilver van antiek tot nieuw.

Antieke Parfumflesje Met Gouden Dop Rond 1900 533696700

Pieter's antiek koopt en verkoopt zilver van antiek tot nieuw.. Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera. Antieke parfumflesjes met zilveren dop.

Antieke Parfumflacon Met Zilveren Montuur Zilver Nl

Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm.. De zilveren dop is rijkelijk bewerkt. Antiek zilver en parfumflesjes bij la grange antiques. Tevens verkopen wij hollands zilverwerk, zoals een servies en groot dienblad van de firma bonebakker (hofjuwelier) en een visschep van stellingwerf, alsmede 18e eeuwse 9 cm hoog in totaal. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l.

Antiek Parfumflesje Met Zilveren Dop En Binnenstopje Te Koop Aangeboden Op Tweedehands Net

Heeft u hiervan iets aan te bieden, laat het maar weten. Geslepen glas en sterling zilver. Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. De dop heeft een meander ingravering en de top van het deksel een bloemmotief. Heeft u hiervan iets aan te bieden, laat het maar weten. Wij zijn ook geïnteresseerd in sloop goud en zilver, inkoop tegen. Bij la grange antiques vind u fraaie antieke parfumflesjes met gouden en zilveren monturen. Al het zilver op chronologische volgorde; Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. De zilveren dop is rijkelijk bewerkt.

15 Ideeen Over Antieke Parfum Flesjes Parfum Parfumflesjes Antiek

Wij zijn ook geïnteresseerd in sloop goud en zilver, inkoop tegen.. Met nieuw wordt bedoeld tot 20 jaar oud. De zilveren dop is rijkelijk bewerkt. Antieke parfumflesjes met zilveren dop. Heeft u hiervan iets aan te bieden, laat het maar weten. Bij la grange antiques vind u fraaie antieke parfumflesjes met gouden en zilveren monturen. Geslepen glas en sterling zilver... Gaaf porceleinen parfumflesje met zilveren dop.

Antiek Zilveren Hanger Parfum Flesje 232 Z Verkocht Goudinkoop Twente

Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top. Gaaf porceleinen parfumflesje met zilveren dop. Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje.het ruitvormige middenvlak op het flesje is citroengeel en de zijkanten naast de ruitvorm zijn wit kristal.het flesje komt uit engeland.hoogte flesje is 8 cm. Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera. Antiek boheems kristallen parfumflesje met hollands bewerkt zilveren dop, ca.1880. Antieke parfumflesjes (meer dan 1.000 relevante resultaten) prijs (€) alle prijzen minder dan € 20 € 20 naar € 50 € 50 naar € 100 meer dan € 100. Al het zilver op chronologische volgorde; Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur.

Antiek Parfumflesje Etsy

Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm... . De dop heeft een meander ingravering en de top van het deksel een bloemmotief.

19e Eeuwse Parfum Odeurflacon Met Hollands Zilveren Dop En Machet Zilver Parfumflesje Fles Antieke Parfumflesjes

Antiek zilver en parfumflesjes bij la grange antiques. Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje.het ruitvormige middenvlak op het flesje is citroengeel en de zijkanten naast de ruitvorm zijn wit kristal.het flesje komt uit engeland.hoogte flesje is 8 cm. Antieke parfumfles met zilveren pompsysteem. Antiek zilver en parfumflesjes bij la grange antiques. 9 cm hoog in totaal.. Antiek boheems kristallen parfumflesje met hollands bewerkt zilveren dop, ca.1880.

Vind Parfumflesje Zilveren Dop In Antiek Goud En Zilver Op Marktplaats

Geslepen glas en sterling zilver... Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Wij zijn ook geïnteresseerd in sloop goud en zilver, inkoop tegen. 9 cm hoog in totaal. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Pieter's antiek koopt en verkoopt zilver van antiek tot nieuw. Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje.het ruitvormige middenvlak op het flesje is citroengeel en de zijkanten naast de ruitvorm zijn wit kristal.het flesje komt uit engeland.hoogte flesje is 8 cm. Al het zilver op chronologische volgorde; Blauw glas, kristal en zilver; Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm.

Antieke Parfumflesjes Met Zilver 3 833 Zilver 835 Zilver Veilingagenda

Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje.het ruitvormige middenvlak op het flesje is citroengeel en de zijkanten naast de ruitvorm zijn wit kristal.het flesje komt uit engeland.hoogte flesje is 8 cm... Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l.. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923.

Set Antieke Parfumflesjes En Babyolie Museumdepotshop

Antieke parfumflesjes met zilveren dop. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. 9 cm hoog in totaal. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Blauw glas, kristal en zilver; Pieter's antiek koopt en verkoopt zilver van antiek tot nieuw. Antieke parfumflesjes met zilveren dop.. Tevens verkopen wij hollands zilverwerk, zoals een servies en groot dienblad van de firma bonebakker (hofjuwelier) en een visschep van stellingwerf, alsmede 18e eeuwse

Antieke Bewerkte Zilveren Parfum Odeurflacon Met Stift En Catawiki

Heeft u hiervan iets aan te bieden, laat het maar weten. Antiek boheems kristallen parfumflesje met hollands bewerkt zilveren dop, ca.1880. Met nieuw wordt bedoeld tot 20 jaar oud. Al het zilver op chronologische volgorde; Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Tevens verkopen wij hollands zilverwerk, zoals een servies en groot dienblad van de firma bonebakker (hofjuwelier) en een visschep van stellingwerf, alsmede 18e eeuwse De dop heeft een meander ingravering en de top van het deksel een bloemmotief. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Gaaf porceleinen parfumflesje met zilveren dop... Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera.

Antieke Parfumflesjes 2 Zilveren Doppen Kristal Antiek Goud En Zilver Marktplaats

Gaaf porceleinen parfumflesje met zilveren dop. Antieke parfumflesjes met zilveren dop. Pieter's antiek koopt en verkoopt zilver van antiek tot nieuw. Bij la grange antiques vind u fraaie antieke parfumflesjes met gouden en zilveren monturen. Blauw glas, kristal en zilver; Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm... Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923.

Kristallen Parfumflacon Met Zilveren Dop Zilver Nl

Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. 9 cm hoog in totaal.

Parfumflesjes Odeurflesje Kristal Met Zilveren Dop Porseleinen Parfumbranders Antiekvalentijn Com

Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top. Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje.het ruitvormige middenvlak op het flesje is citroengeel en de zijkanten naast de ruitvorm zijn wit kristal.het flesje komt uit engeland.hoogte flesje is 8 cm. Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera. Bij la grange antiques vind u fraaie antieke parfumflesjes met gouden en zilveren monturen. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l... 9 cm hoog in totaal.

19e Eeuwse Parfum Odeurflacon Met Hollands Zilveren Dop En Machet Zilver Parfumflesje Fles Antieke Parfumflesjes

Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur... 9 cm hoog in totaal. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Antiek boheems kristallen parfumflesje met hollands bewerkt zilveren dop, ca.1880. De zilveren dop is rijkelijk bewerkt. Geslepen glas en sterling zilver. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l... Met nieuw wordt bedoeld tot 20 jaar oud.

Mlwxpbub2bjo2m

Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l... Antiek zilver en parfumflesjes bij la grange antiques. Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Met nieuw wordt bedoeld tot 20 jaar oud. Wij zijn ook geïnteresseerd in sloop goud en zilver, inkoop tegen. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Pieter's antiek koopt en verkoopt zilver van antiek tot nieuw. Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top. Geslepen glas en sterling zilver... Geslepen glas en sterling zilver.

Parfumflesjes La Grange Antiques Antiek Zilverwerk Antieke Sieraden

Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. 9 cm hoog in totaal. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Wij zijn ook geïnteresseerd in sloop goud en zilver, inkoop tegen. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje.het ruitvormige middenvlak op het flesje is citroengeel en de zijkanten naast de ruitvorm zijn wit kristal.het flesje komt uit engeland.hoogte flesje is 8 cm. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm.

Glazen Parfumflesje Met Zilveren Dop Parfumflesje Parfumflesjes Vintage Parfumflesjes

Geslepen glas en sterling zilver.. Geslepen glas en sterling zilver. Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top. Antiek zilver en parfumflesjes bij la grange antiques. Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Antieke parfumfles met zilveren pompsysteem. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923... Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l.

Henk S Zilvershop Nl

Antiek boheems kristallen parfumflesje met hollands bewerkt zilveren dop, ca.1880. Geslepen glas en sterling zilver. Antiek boheems kristallen parfumflesje met hollands bewerkt zilveren dop, ca.1880. Al het zilver op chronologische volgorde; Met nieuw wordt bedoeld tot 20 jaar oud. Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera. Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923... Al het zilver op chronologische volgorde;

Geslepen Parfumflesje Met Zilveren Dop Antieke Parfumflesjes Ameliahoeve

Antieke parfumfles met zilveren pompsysteem. Al het zilver op chronologische volgorde; Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. De zilveren dop is rijkelijk bewerkt. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l.. Blauw glas, kristal en zilver;

Zilveren Parfumflesje Met Stopje En Zilveren Dop

Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje.het ruitvormige middenvlak op het flesje is citroengeel en de zijkanten naast de ruitvorm zijn wit kristal.het flesje komt uit engeland.hoogte flesje is 8 cm. Bij la grange antiques vind u fraaie antieke parfumflesjes met gouden en zilveren monturen. Blauw glas, kristal en zilver; Geslepen glas en sterling zilver. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Gaaf porceleinen parfumflesje met zilveren dop. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Heeft u hiervan iets aan te bieden, laat het maar weten.. Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera.

Prachtig Zo N Antiek Parfumflesje Antiek Goud En Zilver Facebook

Met nieuw wordt bedoeld tot 20 jaar oud. . De dop heeft een meander ingravering en de top van het deksel een bloemmotief.

Antiek Kristallen Parfumflesjes Met Zilveren Dop Begin Catawiki

Geslepen glas en sterling zilver.. Antieke parfumfles met zilveren pompsysteem. De zilveren dop is rijkelijk bewerkt. 9 cm hoog in totaal. Antiek boheems kristallen parfumflesje met hollands bewerkt zilveren dop, ca.1880. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera. Blauw glas, kristal en zilver; Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923... Pieter's antiek koopt en verkoopt zilver van antiek tot nieuw.

Antieke Parfumflesjes Met Zilver 3 833 Zilver 835 Zilver Veilingagenda

De dop heeft een meander ingravering en de top van het deksel een bloemmotief. Gaaf porceleinen parfumflesje met zilveren dop. Antiek zilver en parfumflesjes bij la grange antiques.. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm.

Parfumflesje In Zwart Foudraal Met Gouden Dop En Stopje Parfumflesjes Collectie Antiek Zilver

Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Wij zijn ook geïnteresseerd in sloop goud en zilver, inkoop tegen. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Antieke parfumflesjes (meer dan 1.000 relevante resultaten) prijs (€) alle prijzen minder dan € 20 € 20 naar € 50 € 50 naar € 100 meer dan € 100. Antiek zilver en parfumflesjes bij la grange antiques. 9 cm hoog in totaal.. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur.

Aanbieding Antiek Parfumflesje Met Zilveren Dop Antieke Sieraden Kroone Co

Wij zijn ook geïnteresseerd in sloop goud en zilver, inkoop tegen. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Al het zilver op chronologische volgorde; Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. 9 cm hoog in totaal. Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera. Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top.. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l.

Kristallen Parfumflacon Met Zilveren Dop Zilver Nl

9 cm hoog in totaal. Antieke parfumflesjes (meer dan 1.000 relevante resultaten) prijs (€) alle prijzen minder dan € 20 € 20 naar € 50 € 50 naar € 100 meer dan € 100. 9 cm hoog in totaal. Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Gaaf porceleinen parfumflesje met zilveren dop. Pieter's antiek koopt en verkoopt zilver van antiek tot nieuw. Al het zilver op chronologische volgorde; Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Geslepen glas en sterling zilver. Antieke parfumfles met zilveren pompsysteem.

Glazen Parfumflesje Met Zilveren Dop Parfumflesje Parfumflesjes Vintage Parfumflesjes

Heeft u hiervan iets aan te bieden, laat het maar weten. Antieke parfumflesjes met zilveren dop. Tevens verkopen wij hollands zilverwerk, zoals een servies en groot dienblad van de firma bonebakker (hofjuwelier) en een visschep van stellingwerf, alsmede 18e eeuwse Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Antiek boheems kristallen parfumflesje met hollands bewerkt zilveren dop, ca.1880.. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm.

2 Antieke Parfumflesjes Kristal Met Zilveren Dop W Hutton Sons Birmingham Ca 1900 Antiekboerderij Het Wagenwiel

Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Al het zilver op chronologische volgorde; Antiek zilver en parfumflesjes bij la grange antiques. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l.

Antieke Bewerkte Zilveren Parfum Odeurflacon Met Stift En Catawiki

Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923... Al het zilver op chronologische volgorde;

7 Beste Ideeen Over Antieke Parfumflesjes Antieke Parfumflesjes Parfumflesjes Parfumflesje

Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Geslepen glas en sterling zilver. Met nieuw wordt bedoeld tot 20 jaar oud. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923. Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje.het ruitvormige middenvlak op het flesje is citroengeel en de zijkanten naast de ruitvorm zijn wit kristal.het flesje komt uit engeland.hoogte flesje is 8 cm. Antieke parfumfles met zilveren pompsysteem. Antiek zilver en parfumflesjes bij la grange antiques. 9 cm hoog in totaal. Bij la grange antiques vind u fraaie antieke parfumflesjes met gouden en zilveren monturen. Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top.

Rond Zilveren Parfumflesje Antieke Parfumflesjes Ameliahoeve

Gaaf porceleinen parfumflesje met zilveren dop. Geslepen glas en sterling zilver. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. Bij la grange antiques vind u fraaie antieke parfumflesjes met gouden en zilveren monturen. Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top.. Antieke parfumflesjes (meer dan 1.000 relevante resultaten) prijs (€) alle prijzen minder dan € 20 € 20 naar € 50 € 50 naar € 100 meer dan € 100.

Grootste Collectie Zilveren Verzamelobjecten

Pieter's antiek koopt en verkoopt zilver van antiek tot nieuw. .. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm.

Kristallen Parfumflesje Zilveren Hals Dop En Voet 19e Eeuw Bestel Bij Mittens Nl

Wendels te schoonhoven tussen 1906 en 1923... Bij la grange antiques vind u fraaie antieke parfumflesjes met gouden en zilveren monturen. Het flesje is 8,7 cm hoog en de diameter is 2,5 cm. Tevens verkopen wij hollands zilverwerk, zoals een servies en groot dienblad van de firma bonebakker (hofjuwelier) en een visschep van stellingwerf, alsmede 18e eeuwse Blauw glas, kristal en zilver; Kurkje aan binnenkant heeft een zilveren top. Wij zijn ook geïnteresseerd in sloop goud en zilver, inkoop tegen. Al het zilver op chronologische volgorde; Pieter's antiek koopt en verkoopt zilver van antiek tot nieuw. Met nieuw wordt bedoeld tot 20 jaar oud... Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur.

Antieke Odeurflacon Parfumflesje Met Handgemaakt Bewerkte Catawiki

Wij zijn ook geïnteresseerd in sloop goud en zilver, inkoop tegen. Wij zijn ook geïnteresseerd in sloop goud en zilver, inkoop tegen. Antieke odeurflacon ribglazen parfumflacon met een hollands zilveren dop gemaakt door l. De dop heeft een meander ingravering en de top van het deksel een bloemmotief. Mooie antieke odeurflacon in zeer goede staat met een kurken stopje met een zilver montuur. Antiek boheems kristallen parfumflesje met hollands bewerkt zilveren dop, ca.1880. De zilveren dop is rijkelijk bewerkt. Geslepen glas en sterling zilver. Al het zilver op chronologische volgorde; Parfumflesjes met zilveren dop, tabaksdozen, bestek, schalen, scharen, beugeltassen, horlogekettingen et cetera. Blauw glas, kristal en zilver;.. De dop heeft een meander ingravering en de top van het deksel een bloemmotief.

Popular posts from this blog

51+ 3D Printer Laser Mill

123 3D Printer For Medical Devices